05.11.2012

 

SANNHETENS TiME HAR KOMMET

 

Som jeg fortalte i innlegget under, så har jeg vært på intervju hos Moods of Norway i forrige uke. I dag skal jeg få vite om jeg har fått jobben eller ikke. 

Jeg fikk telefon av henne jeg hadde intervju for, midt under en viktig time på et semenar i dag. Så jeg kunne ikke ta telefonen! Når jeg sendte henne melding om at jeg kunne ringe henne opp igjen med en gang, fikk jeg svar at jeg skulle ringe i kveld. Hva tror dere det har å si? Er det ikke så viktig å snakke med meg, fordi jeg har fått jobben, at ikke det er ille å la meg vente i spenning, for det er noe positivt i vente? Eller er hun som har fått jobben allerede i gang, og jeg må bare få det med meg en gang at jobben er gitt bort til noen andre? Hadde jeg kunnet ringe tilbake med en gang hvis jeg hadde fått jobben, fordi det var en glad nyhet som ikke kunne vente?

Jeg ringte kl 20:30, da tok hun ikke telefonen. Nå skal jeg ringe igjen kl 21:00 - vi får se hva som skjer! 

Jeg har en dårlig følelse med dette. Magen min sier at det ikke er jeg som får jobben. Men jeg håper på den positive tilbakemeldingen, for jeg trivdes veldig som Moods of Norway jente som en dag! Hadde vært gøy om det kunne fortsette også.

Ønsk meg lykke til, skal komme med nyheten ASAP!

M.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits