30.10.2012

 

... LiKE MUSiC iN MY EARS

 

HERREGUUUD for en dag. Er det mulig. Vet dere hva! Jeg har vært på jobbintervju på Moods of Norway i dag! Det er nesten som en drøm i oppfyldelse, bare det å bli innkallet til et intervju. De tok seg tid til å lese MIN søknad, med et ønske om å vite mer! Det er faktisk en god stund siden jeg leverte søknaden, så det som er litt dumt er at jeg allerede har en jobb... Men - hvis jeg skulle fått tilbud om å jobbe på Moods, så gjør jeg selvfølgelig det. Moods of Norway banker ikke på døra mi hver dag, for å si det sånn. 

Det var faktisk et kjempe hyggelig intervju! Jeg fikk en varm velkommst, kanskje det hadde noe med at butikken oser av kjærlighet og varme..? Og manageren var veldig vennlig. Det perfekte intervjuet, jeg fikk vært meg selv og sagt alt jeg følte var riktig, og som jeg kan stå for senere! ... - Litt skummelt å fortelle dette da jeg enda ikke har fått jobben, drit kult å sitte her senere og fortelle at jeg er deperimert fordi Moods ikke ville ha meg med på traktorlasset, også var jeg meg selv på intervjuet. Gun to brain. 

Men, om jeg FÅR jobben derimot, herregud jeg kommer til å skrike av lykke. Det eneste jeg sitter med nå som ikke er sommerfugler i magen, er de tunge steinene med dårlig samvittighet ovenfor den andre jobben min. Jeg fikk min tredje lønning derfra i dag liksom... Og tre lønninger senere er jeg på et intervju hos mote-gudene, og er utro føles det som. Men jeg har lært at man skal tenke på seg selv først og fremst, så det er det jeg skal gjøre! Ikke bare er det MOODS OF FUCKING NORWAY, men de vil gi meg et bedre tilbud enn der jeg er nå. Jeg kommer til å få lønningene mine til tide med riktig antall timer og alle vaktene jeg blir lovet. 

Intervjuet var kl 11:00, og etter det har jeg bare vært tre centimeter over bakken og suset rundt. Etter en liten tur i byen la jeg meg på sofaen min og ... sloknet. Så det ble ikke noen forelesning på meg i dag. Jaja, hadde ikke klart å få med meg noe uansett tror jeg, ettersom jeg ikke er på bakkenivå i dag.. Så jeg har øvet meg på å krølle håret mitt, tatt litt bilder av fine ting, og ligget på gulvet ved siden av boomblasteren min og hørt på min yndlingsspilleliste på Spotify. Hehe, helt siden jeg var liten har jeg gjort det. Ligget på gulvet, hørt på musikk og ikke gjort noe på flere timer. Det er noe merkelig med det, det er underlig godt å ligge på gulvet! Du kommer liksom ikke lenger ned, og kan bare slappe av. Og musikk gjør virkelig noe med meg, jeg smiler og mimrer. 

Jeg har også fått tilbakemelding på at oppgaven jeg leverte her om dagen er GODKJENT, så jeg har prestert! Jippi! Så jeg feirer litt for meg selv her jeg sitter, er nervøs og lykkelig! Herreguuud, for en dag. 

M.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits