28.08.2012

Det første jeg møtte når jeg våknet i dag, var en hodepine som bokstaveligtalt slang meg tilbake i sengen. Det skulle bli min andre skoledag, men så langt kom jeg aldri. Så jeg ble liggene i sengen, og angret for hvert sekund som gikk at jeg ikke var på skolen. Men hodepinen er fortsatt ikke over. Så skole i dag var vell aldri noe å lure på. 

Når jeg da lå i sengen, ringte selvfølgelig mamma. Hun var kjempe nygjerrig på hvordan dagen min hadde vært, så dere kan tenke dere hvordan det var å fortelle henne at jeg lå hjemme fra skolen og var syk. "Hvis du dropper ut av skolen nå kjære deg, blir jeg kjempe skuffet." Så kom Pappa på besøk, (planlagt for lenge siden, han instalerte brannalarmer i leiligheten) var han kjempe bekymret og lei seg. Han trodde også da at jeg skulle droppe ut av skolen. Angret jeg på at jeg ikke dro på skolen i dag, JA, men jeg var jo fortsatt syk.

Jeg skjønner at foreldrene mine er bekymret, men jeg har jo ikke en vane og ikke dra på skolen! Det har vært masse på gang her de siste to månedene, hvor jeg har hatt vondt i magen og nerver til fingerspissene hver dag. Så at jeg sitter med en hodepine som føles ut som om en hammer slår meg ihjel, er kanskje ikke så veldig rart. Men med dårlig timing da, selvfølgelig.

Jeg har masse jeg føler jeg må fortelle deg, men det for jeg ta en annen gang. 

Det jeg sitter igjen med nå da, er følelsen av at jeg har skuffet foreldrene mine etter alt de har hjupet meg med. Jeg vet ikke hva jeg skal si til dem, for jeg vil ikke sitte her i Oslo og ikke fortelle dem hva jeg føler. Men samtidig syns jeg at de allerede skal vite det fra før av. Men, det har også gjort at jeg har motivation til å presse meg mer, og ikke gi opp. Jeg har jo fått se hvordan foreldrene mine reagerte på en dag hjemme fra skole pga sykdom. Det har aldri vært noe spørsmål om jeg skal droppe ut for meg. Bare vent og se, jeg skal sitte igjen om tre år med en utdanning!

Så, jeg er bare en annen jente med sine problemer, men å dele det med noen som ikke dømmer og vet hvem jeg er føles ganske godt. 

Men nå legger jeg meg, skal jeg bli frisk og kjøre på så trenger jeg litt søvn.

Vi snakkes.

M.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits